Even voorstellen? dat is wel zo prettig

Goeiedag! Wij zijn het bestuur van stichting ArtKids. Wij willen ons daarom graag even kort voorstellen zodat u weet met wie u in zee gaat als u besluit om ons te steunen, met ons samen te werken, voor ons te werken, of als u een bezoek brengt of een aankoop doet in onze showroom, aan de deur of in een van onze vele andere fondswervingsprojecten.

Bastiaan Marinus Bijleveld

AKA:
Bas “Yahemeka” Bijleveld
Leeftijd:
Karakter:
Levensvisie:

Ezri Daniel Jakobs/Harmusial

AKA:
Ezri Zerubabbel Yisrael
Leeftijd:
32 Lentes Jong
Karakter:
Levensvisie:

Toegewijd en afhankelijk

Bas en ik (Ezri) hebben besloten dat wij ons leven volledig toewijden aan het werk en het voortbestaan van stichting ArtKids Foundation. Dit heeft uiteraard gevolgen. Zo is het niet altijd mogelijk om tijd over te houden om op een ‘normale’ manier te voorzien in onze financiele levensonderhoud. We hebben lang geprobeerd om een toewijding aan ArtKids te combineren met een ‘gewoon’ leven werkend voor een baas, maar we komen er telkens achter dat er ergens ingeleverd moet worden. Dit heeft ons doen besluiten om ons volledig toe te wijden aan Stichting ArtKids Foundation en haar doelen en op een creatief manier opzoek te gaan naar mogelijkheden om daar zelf ook een centje aan over te houden. De stichting heeft al een vergoedingsmodel om mensen te stimuleren om ons te helpen in het werven van fondsen. Op dit zelfde model leunen wij ook, en daarom zijn we afhankelijk van uw bijdrages. Deze keuze is bewust gemaakt, wetende dat alle andere zegeningen van ‘boven’ moeten komen. Een geldrijk leven lijden we daarom niet, maar we zijn wel gelukkig en komen niks tekort.

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem dan even contact met ons op voor een afspraak! Wij ontvangen u graag op onze Locatie op het stadhuis voor een bakje koffie of een goed gesprek. Uiteraard zullen wij proberen om wat van onze merchandise aan u te verkopen, want het voorziet ook ons in een gedeelte van ons levensonderhoud.